Termoport

Despre noi

Parte integranta a grupului Ingersoll Rand, compresoarele GHH RAND completeaza portofoliul de produse oferite de Termoport in Romania, incepand cu anul 2014. Reteaua nationala proprie de service,  este principalul avantaj in relatia cu clientii GHH RAND si ofera acestora confortul  unei colaborari de calitate.

ISTORIE SI VIZIUNE TERMOPORT

Termoport a fost infiintata in anul 1997, ca reprezentant oficial in Romania pentru Thermo King si are, ca principala activitate, transformarea autoutilitarelor in vehicule frigorifice, destinate transporturilor marfurilor perisabile si nu numai.  Inca de la inceput, data fiind concentrarea pentru acest segment specific de transport, Termoport s-a instalat ca leader in furnizarea acestor  solutii de echipare frigorifica, in Romania.

Sediu Bucuresti

termoport-bucurestiAnul 2001 a marcat o schimbare majora, in evolutia firmei, prin inaugurarea unui sediu modern, cu capacitate mare de echipare, intretinere si reparatii pentru toata gama de echipamente frigorifice, inclusiv cele destinate transporturilor internationale. Sediul este situat la intrarea in Bucuresti, pe una dintre cele mai circulate rute ale tarii, respectiv autostrada Bucuresti – Pitesti, avand ca principal avantaj accesul tuturor categoriilor de clienti, indiferent de dimensiunea si capacitatea flotei de transport. Investitia a deschis drumul catre marirea capacitatii de echipare, respectiv de furnizare de servicii de reparatii si intretinere a acestor echipamente frigorifice.

Avand ca principala filozofie, crearea unei retele nationale proprii de service, in urmatoarea perioada s-au marit proiectele de investitii prin inaugurarea de noi centre proprii, in orasele Cluj si Bacau, acestea din urma marcand continuarea extinderii retelei de reprezentare, cu un efort investitional cumulat de peste 2.5 mil euro.

Sediu Bacau

termoport-bacau

Filiala Bacau este construita pe o suprafata generoasa cu capacitati de echipare, intretinere si reparatii, pentru toata gama de vehicule de la furgoane  si pana la  semiremorci si containere.

Este situata in Bacau, pe una din cel mai circulate rute din zona Moldovei, iesirea spre Vaslui.

Nu in ultimul rand, in conditiile in care exista cerere, terenul disponibil permite extinderea capacitatii de productie si intretinere.

 

 Sediu Cluj

termoport-cluj

In cadrul aceluiasi proiect de investitii, s-a completat reteaua nationala cu realizarea sediului din Cluj, similar ca si proiect cu Filiala Bacau.

Acesta este situat in apropierea orasului Cluj Napoca, localitatea Copaceni si are suprafete si capacitati similare cu sediul din Bacau.

Avand in vedere cresterea transporturilor de marfuri perisabile, in conditiile afilierii Romaniei la Uniunea Europeana,  precum si specificul de interventie rapida in cazul acestora, sediul completeaza o retea de service ce deserveste clienti ce efectueza aceste transporturi pe intreg teritoriul Europei.

 

retea-termoport

Retea nationala de vanzari si service Termoport

termoport-brasov

Filiala Termoport Brasov

 

Parte integranta a grupului Ingersoll Rand, compresoarele GHH RAND au completat portofoliul de produse oferite de Termoport in Romania, incepand cu anul 2014. Reteaua nationala proprie de service, este principalul avantaj in relatia cu clientii GHH RAND si ofera acestora confortul unei colaborari de calitate.